Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Svedala GIF
Föreningen som bryr sig

Kalender

Klicka här för att ta dig till kalendern där du hittar träningstider för alla våra grupper.

Föreningen

Vill du veta mer om oss? Här kan du läsa om föreningen och vår verksamhet.

Bli medlem

Vill du vara med på våra aktiviteter? Klicka här för att anmäla dig.

Nyheter

Terminsstart hösten 2019
2019-07-02 15:09
Höstterminen startar igen v 37, den 9:e september. Veckan innan, 2-8 september, kör vi en prova-på-vecka. Denna veckan är alla våra aktiviteter kostnadsfria. Alla är välkomna under denna veckan, även ni som redan har anmält er till våra aktiviteter.
Anmälningsfunktionen är öppen från vecka 34.
Solveig Nordqvist Stipenduim
2019-04-28 20:04
Svedala GIF har fått pengar efter Solveig Nordqvist som var en mycket aktiv fritidspolitiker i Svedala som bland annat såg till att en del sportanläggningar i kommunen faktiskt att kommit att bli just sportanläggningar. Solveig var väldigt mån om att barn och ungdomar ska ha möjlighet att röra på sig då detta främjar utvecklingen. 
Svedala GIFs styrelse har valt att lägga till lika mycket pengar som donerades samt att använda dessa pengar till att instifta ett årligt stipendium som skall gå till en av våra unga ledare som under året har visat framfötterna  i Svedala GIFs anda. Stipendiet delas ut på Svedala GIFs årliga uppvisning och igår var det premiär.  
Årets stipendiat är ELLEN LYSGREN med motiveringen: Ellen är en glad tjej med ett drivande och positivt engagemang. Hon ställer alltid upp utan att framhäva sig själv vilket uppskattas hos både barn och vuxna. En tjej med ett stort GIF-hjärta.
GRATTIS ELLEN! 
Uppvisning 2019
2019-04-28 19:52
I går hade vi vår årliga uppvisning, den 46:e i ordningen. Sedan några år tillbaka är vi så många att vi måste ha två uppvisningar samma dag för att alla skall ha en chans att få se vår medlemmar visa upp sig. Vi i styrelsen är så fantastiskt stolta över alla våra medlemmar och våra hårt slitandes ledare, 1200 medlemmar kräver en lite armé av crew. Här följer några bilder från uppvisningen.   
Hög tid att anmäla sig!
2019-01-14 11:05
Nu är vår prova-på-vecka över och i dag startar terminen på riktigt. Detta innebär att alla deltagare vid våra aktiviteter måste vara anmälda från och med idag, måndag 14/1, vilket görs på vår hemsida.

Terminen varar i 14 veckor så om gruppen man är med i inte gör några uppehåll för sportlov eller påsklov är sista träningen i vecka 17. 

Vi ses i Svedalahallen!
Anmälan till Vårterminen 2019
2018-12-17
Vår anmälan för Vårterminen 2019 öppnar efter nyår.
Terminen startar med Prova-På-Vecka vecka 2, då har man möjlighet att prova på alla våra pass helt kostnadsfritt, men efter det är det anmälan som gäller.

Då vissa grupper som MakeTrix Tjejer och Killar 7-9 år samt CirkusTrix är begränsade så är det först till kvarn som gäller. 
Detta för att kunna säkerställa en bra kvalitet på våra pass.
Så för att säkra er plats, anmäl tidigt.

Så välkomna till en sprakande härlig vårtermin 2019 önskar vi på Svedala GIF
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..