Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Svedala GIF
Föreningen som bryr sig

Kalender

Klicka här för att ta dig till kalendern där du hittar träningstider för alla våra grupper.

Föreningen

Vill du veta mer om oss? Här kan du läsa om föreningen och vår verksamhet.

Bli medlem

Vill du vara med på våra aktiviteter? Klicka här för att anmäla dig.

Nyheter

Hasse fick Lingmedaljen
2019-09-05 08:01
Henrik Lehman, Hasse Hardenstedt och Pelle Malmborg
I går mitt under pågående aktiviteter överraskades Hasse Hardenstedt med fint besök av Henrik Lehman och Pelle Malmborg från Svenska Gymnastikförbundet. Henrik och Pelle tog sig hela vägen till Svedala för att dela ut Lingmedaljen till Hasse. Lingmedaljen är Sveska Gymnastikförbundets högsta utmärkelse och den kan man äras om man har varit gymnastikledare i minst 15 år och gjort speciellt förtjänstfulla insatser som har gagnat svensk gymnastikrörelse.
GRATTIS HASSE och tack för att du sätter Svedala och framförallt Svedala GIF på en fin plats på gymnastikkartan.  
Solveig Nordqvist Stipenduim
2019-04-28 20:04
Svedala GIF har fått pengar efter Solveig Nordqvist som var en mycket aktiv fritidspolitiker i Svedala som bland annat såg till att en del sportanläggningar i kommunen faktiskt att kommit att bli just sportanläggningar. Solveig var väldigt mån om att barn och ungdomar ska ha möjlighet att röra på sig då detta främjar utvecklingen. 
Svedala GIFs styrelse har valt att lägga till lika mycket pengar som donerades samt att använda dessa pengar till att instifta ett årligt stipendium som skall gå till en av våra unga ledare som under året har visat framfötterna  i Svedala GIFs anda. Stipendiet delas ut på Svedala GIFs årliga uppvisning och igår var det premiär.  
Årets stipendiat är ELLEN LYSGREN med motiveringen: Ellen är en glad tjej med ett drivande och positivt engagemang. Hon ställer alltid upp utan att framhäva sig själv vilket uppskattas hos både barn och vuxna. En tjej med ett stort GIF-hjärta.
GRATTIS ELLEN! 
Uppvisning 2019
2019-04-28 19:52
I går hade vi vår årliga uppvisning, den 46:e i ordningen. Sedan några år tillbaka är vi så många att vi måste ha två uppvisningar samma dag för att alla skall ha en chans att få se vår medlemmar visa upp sig. Vi i styrelsen är så fantastiskt stolta över alla våra medlemmar och våra hårt slitandes ledare, 1200 medlemmar kräver en lite armé av crew. Här följer några bilder från uppvisningen.   
Träningskläder
2018-09-17 06:00
Exempel Funktionströja
Nu är dem här.
Träna och klä dig i Svedala GIF:s kläder som vår samarbetspartner ActionTRND i Skurup trycker och levererar för oss. 
Kläderna är av märket CRAFT. Fin kvalitet till bra priser.
Kika in HÄR och kolla in kollektionen.

Vilket 45 års jubileum det blev!
2018-09-02 18:00

Fler bilder (+8) >>

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..