SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svedala GIF
Föreningen som bryr sig
CirkelKraft

Ett cirkelpass som ger dig snabba resultat. Du tränar kondition, styrka och uthållighet. Hela kroppen tränas genom noggrant sammansatta övningar. Passet inleds med en pulshöjande uppvärmning och avslutas med stretching.

 
Tisdagar 20:00-21:00
Ledare:  Suzanne
 
Onsdagar 19.00-20.00
Ledare: Anna HS/Sofie
CrossKraft

En tuff och effektiv träningsform som utförs med eller utan redskap. Hela kroppen involveras med funktionella rörelser under hög intensitet, vilket får gränsen mellan kondition och styrka att suddas ut. Övningarna utförs mot klocka – antingen ett givet antal övningar så snabbt som möjligt eller en given tid under vilken du ska utföra så många repetitioner du kan. Detta gör att du hela tiden kan se framsteg och tävla mot dig själv. Passet är idealiskt för dig som vill träna hårt och nå resultat!

 
Torsdagar 19:00-20:00
Ledare: Anna R
MuskelKraft

På detta passet tränar vi styrkeuthållighet i grupp till musik där hela kroppen tränas rakt igenom med hjälp av en skivstång. Förändra vikten på skivstången och anpassa träningen efter din individuella nivå! Har du tidigare testat Bodypump kommer du att känna igen dig.

Kom gärna tio minuter i förväg så att du hinner plocka fram redskap!

 

Måndagar 20:00-21:00

Ledare: Anna HS

 

Lördagar 09:00-10:00

Ledare: Anna HS

HIITKraft

Här jobbar man intensivt i ca 30 minuter med intervaller, där av namnet, High Intensiv Intervall Training.

Inget pass är det andra likt och resultat kommer märkas snabbt.

Ett utmärkt pass för medlemmar som söker snabbt resultat med kort träningstid.

 

Lördagar 10.00-10.30

Ledare: Anna HS

ShapeKraft
Det här är ett pass med träning för hela kroppen.
Vi använder oss av vår egen kroppsvikt och olika redskap, så som stepbräda, vikter och olika gummiband i övningar som utmanar både styrka och kondition.
Du väljer intensitetsnivån.
Därför passar ShapeKraft alla som vill träna med rörelseglädje.
 
Tisdagar 19.00-20.00
Ledare: Sofie 
SlagKraft

Ett lite tuffare pass där vi tränar cirkelträning, kondition, koordination och styrka genom övningar hämtade från boxningens värld med hjälp av bl.a. mitzar.

Vi jobbar med hela kroppen, du får bättre flås, blir starkare och rörligare.Detta är ett pass med mycket glädje, energi och svett. Och det krävs inga förkunskaper. Alla kan vara med.

 
Torsdagar 20:00-21:00
Ledare: Magnus
BootyKraft

Det här är ett pass där vi lägger extra fokus på core, rumpa och lår – de musklerna som vi använder för att kunna ta oss framåt och hålla oss upprätta med. För att bygga styrka använder vi oss av kroppsvikt, viktplattor och gummiband. Passet avslutas med lite extra lång stretch.

 

Onsdagar 20:00-21:00

Ledare: Anna HS/Sofie