Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Svedala GIF
Föreningen som bryr sig

Kalender

Klicka här för att ta dig till kalendern där du hittar träningstider för alla våra grupper.

Föreningen

Vill du veta mer om oss? Här kan du läsa om föreningen och vår verksamhet.

Bli medlem

Vill du vara med på våra aktiviteter? Klicka här för att anmäla dig.

Nyheter

Anmälan till hösten öppen!
2020-08-01 15:43
Nu var det längesedan vi sågs, men snart är det dags igen! Den 31 augusti startar vi åter upp all aktivitet i Svedalahallen och vi hoppas att ni alla är redo att komma och gympa med oss. 

Från och med den 1 augusti är anmälningsfunktionen öppen för alla gympasugna. Gå in och anmäl er så ses vi i augusti!
Anmälan görs här!
Äntligen börjar gympastarten att närma sig!
2020-07-16 19:31
Vecka 36 startar höstterminen igen. För att kunna följa Folkhälsomyndigheternas rekommendationer för smittspridning av Corona har vi gjort en del förändringar i vår verksamhet och i våra rutiner. Vi kommer endast att ha 40 platser i varje grupp men i gengäld har vi ökat antalet grupper på de aktiviteter som har flest deltagare.  
Från och med den 1/8 är anmälan öppen men är ni nyfikna på schemat finns det här.

Ingen mer gympa under våren pga Corona och Covid-19
2020-04-15 14:42

Corona har verkligen ställt till det på många sätt för samhället i stort och för oss på Svedala GIF under våren!

Enligt Folkhälsomyndigheten är rekommendationen nu att vi får vara max 50 personer, helst ska hålla våra aktiviteter utomhus samt att deltagarna skall ha ett utrymme på 1,5 meter mellan varandra.

På grund av detta har vi i dag beslutat att stänga ner aktiviteterna för terminen. Detta beslutet bygger vi på följande:

  • ·       Våra aktiviteter bygger i första hand på inomhusträning
  • ·       Samtliga aktiviteter vi har kräver mer eller mindre redskap som är svåra att plocka med sig ut
  • ·       Vi har många grupper med väldigt många deltagare som dessutom skall bytas av med nästa grupp med stort deltagarantal
  • ·       All barn- och ungdomsgympa bygger på ”närkontakt” mellan ledare och barn

Detta är tankar som vi har bollat fram och tillbaka:

  • ·       att dra ner på aktivitetstiden så att vi hinner städa av alla redskap – detta innebär att vi skulle behöva korta ner aktiviteterna så mycket att det knappt är lönt att starta upp dem samt att vi skulle behöva utöka antalet ledare för att hinna städa av.
  • ·       att begränsa antalet deltagare vid varje aktivitet men hur gör vi då med dem som inte kommer med och vem bestämmer vem som får vara med. Principen alla för en, en för alla är stark hos oss.

Hur vi än vänder och vrider på oss så kommer vi hela tiden fram till att det bästa är att stänga ner aktiviteterna för terminen och dra igång höstterminen med nya friska tag i augusti.

 

Trots att vi inte finns i Svedalahallen för er så är det viktigt att röra på sig. Nu när vädret blir bättre är promenader, löpning och utelek fina alternativ.

Årets ungdomsledare - Ellen Lysgren
2020-03-08 19:51
Vi är så stolta över alla våra ledare som kommer till hallen fyllda med engagemang och glädje. Extra stolta är vi över Ellen Lysgren som i år prisas av Svedala Kommun som Årets Ungdomsledare. Ellen är en tjej som tar ett stort ansvar och som man alltid kan lita på. 
Stort grattis Ellen!
TeknikKraft
2020-03-04 13:05
Så var det dags igen! 
På lördag finns möjligheten för föreningens alla vuxna, över 18 år, att testa på terminens nya koncept: Teknikkraft. Detta är ett pass som låter även oss vuxna testa på olika gymnastiska övningar, som att t.ex. hjula, stå på händer, stå på huvud och mycket mycket mer, under en timmes tid. 

Passet är mellan kl 10.00-11.00 och passet kommer ges ytterligare en gång under terminens gång (4/4). 

Du som redan har anmält dig vårterminens Kraftpass eller Hassegympan (dvs redan är medlem i föreningen) behöver inte göra någon anmälan för att delta på Teknikkraften. För dig som inte är anmäld till våra pass, men som gärna vill vara med endast på Teknikkraften, är det möjligt att göra en specifik anmälan till Teknikkraften via vår hemsida. I samband med anmälan betalas en medlemsavgift på 100 kr. 

Vi ses på lördag!
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..