SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svedala GIF
Föreningen som bryr sig

Kalender

Här hittar du våra träningstider till alla våra grupper.

Föreningen

Vill du veta mer om oss? Här kan du läsa om föreningen och vår verksamhet.

Anmälan

Vill du vara med på våra aktiviteter? Klicka här för att komma till bokningen.

Nyheter

Extra Kraftpass under sommaren
2022-04-21 21:31

Whow vilken termin det har varit!
Vi har kunnat köra på precis som vanligt (förutom lite extra avtorkning) och det har varit riktigt skönt.
För att förlänga denna sköna känsla erbjuder vi lite extra träning fram till den 4/6. 
Under nästa vecka, (vecka 17), har vi två ordinarie pass att ta igen på onsdag kl 20-21 (MuskelKraft) samt torsdag kl 19.00-20.00 (ShapeKraft) och dessa pass ingår såklart i terminsavgiften (man ska vara anmäld).  
Men redan på tisdag drar vi i gång med Sommarträning som vi kör tisdagar, torsdagar och lördagar. Det är en mix av instruktörer och vi hoppas att varje pass blir som ett Kinderägg, dvs en glad överraskning.
Sommarträningen kostar 20 kr/gång och alla är välkomna så ta gärna med dig grannen, grannens kompis, din bästa vän, syrran, brorsan etc.
Kolla in schemat och börja planera er träning. 

Uppvisning 2022
2022-04-10 09:51

Terminen börjar lida mot sitt slut och snart är det äntligen dags för vår årliga föreningsuppvisning! Under uppvisningen får alla våra aktiva möjlighet att, tillsammans med sin grupp, visa upp för nära och kära vad de har lärt sig under terminen. Samla ihop mormor och morfar, farmor och farfar, vänner, grannar och grannars vänner för nu är det dags!

Lingvallenläger 2022
2022-03-16 20:49

Äntligen är det dags igen – för första gången på tre år är det dags för oss att återigen åka i väg på vårt traditionsenliga föreningsläger på Lingvallen!

Restriktioner slopas 9/2
2022-02-07 15:46

Från den 9/2 slopas alla restriktioner som har varit gällande avseende Covid-19. Detta innebär att vi i Svedala GIF nu ska gå in via huvudentrén på Svedalahallen och att det inte finns något tak på hur många som får vara på läktaren. 

Trots detta vill vi vill påminna om att smittspridningen är fortsatt hög så stanna hemma om ni inte mår bra och håll avstånd när ni ät i hallen. 

Årsmöte
2022-01-16 14:16

Den 12/2 kl 13.00 är alla medlemmar välkomna till Svedala GIFs ÅRSMÖTE som kommer att hållas i Svedalahallen.

 

Välkomna!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..