Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Svedala GIF
Föreningen som bryr sig

Kalender

Klicka här för att ta dig till kalendern där du hittar träningstider för alla våra grupper.

Föreningen

Vill du veta mer om oss? Här kan du läsa om föreningen och vår verksamhet.

Bli medlem

Vill du vara med på våra aktiviteter? Klicka här för att anmäla dig.

Nyheter

Årsmöte 13/2 - flyttas fram
2021-01-13 19:31
På grund av pandemin flyttas årsmötet fram i tiden tills det är lämpligt att man ses i större  grupper.
Happy New Year 2021
2020-12-31 10:08
Med lite extra spänst hoppar vi in i ett nytt år som vi hoppas skall bli bättre i många avseende.
På grund av de restriktioner som gäller kommer vi att skjuta fram terminsstarten. Vi hoppas att läget skall förändas så att vi kan komma igång v 6. 
Vi kommer att hålla er uppdaterade via vår hemsida och Facebook. 
Ingen mer gympa under höstterminen pga av spridning av Coronavirus.
2020-11-12 10:01
Corona och Covid 19 fortsätter att gäcka samhället och just nu går spridningen väldigt fort trots tuffa rekommendationer här i Skåne. Med tanke på att Region Skåne uppmanar oss att endast umgås i vår "familjebubbla" och hålla avstånd till varandra på minst 1,5 meter har Svedala GIF tagit beslutet att stänga höstterminen från och med idag den 12 november.
All vår barn och ungdomsverksamhet bygger på "närkontakt" mellan ledare och barn för att aktiviteten skall vara lärande, utvecklande och säker. Detta är i princip omöjligt med de gällande rekommendationerna.  

Vi tycker såklart att detta är väldigt tråkigt och vi hoppas på att ni ha förståelse för detta beslut.   

Vi har alla ett jättestort ansvar så håll händerna rena, huvudet kallt, hjärtat varmt och framförallt följ rekommendationerna så att vi kan starta våra aktiviteter 2021 med full fart igen. 
Förhållningsregler i Svedalahallen för att minska smittspridning
2020-10-30 13:43
Svedalahallen har infört nya förhållningsregler för att undvika smittspridning som vi i Svedala GIF också måste följa. För oss gäller följande:

Inga anhöriga eller åskådare får komma in i Svedalahallen för att titta på träningar. Detta innebär att man lämnar/hämtar sina barn utanför Svedalahallen (Undantag gäller barn 4-6 år. Där får max 1 anhörig följa med in och lämna av och hämta sitt barn om det är ett absolut måste. Dock ska anhörig lämna anläggningen under själva träningen. Barn som “måste” ha anhörig på plats ska få detta godkänt.

Vi hoppas att alla har förståelse för detta och hjälper oss att minska smittspridningen utan att vi skall behöva stänga ner all vår verksamhet.
Nya restriktioner avseende C19 - inställda Kraftpass
2020-10-28 14:16
För att minska smittspridningen har Svenska Gymnastikförbundet kommit ut med restriktioner om att alla aktiviteter för de som är äldre än 15 år skall ställas in fram till den 17/11.

Detta innebär att fram till den 17/11 får vi ställa in alla våra Kraftpass. Barnaktiviteterna kommer att fortgå som vanligt men vi vill att ni är extra noga med att hålla avstånd, tvätta händerna och hålla er hemma vid symtom.

OBS! Skozonen i foajén är ingen rastplats så gör oss alla en tjänst och ta av/ta på era skor snabbt och lämna zonen så att fler kan komma till där.

Vi tycker att detta är så tråkigt men vi måste alla ta vårt ansvar i detta.

Håll händerna rena, huvudet kallt och hjärtat varmt!
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..