SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svedala GIF
Föreningen som bryr sig

Kalender

Klicka här för att ta dig till kalendern där du hittar träningstider för alla våra grupper.

Föreningen

Vill du veta mer om oss? Här kan du läsa om föreningen och vår verksamhet.

Bli medlem

Vill du vara med på våra aktiviteter? Klicka här för att anmäla dig.

Nyheter

Årsmöte 13/3 kl 13.00
2021-03-03 19:37

Som tidigare annonserats kommer Svedala GIF att hålla sitt årsmöte den 13/3 kl 13.00. Då Coronarestriktionerna hindrar oss från att hålla mötet fysiskt kommer det istället att hållas digitalt.

 

Anmälan till årsmötet skall ha inkommit till svedala.gif@gmail.com senast den 11/3. 

Anmälan skall innehålla namn på deltagaren och e-postadress.

Länk till mötet skickas ut den 12/3 tillsammans med årsmöteshandlingar.

 

 

Uppskjuten start för Hassegympa, MoveJoy och Kraftpass
2021-02-28 09:09

Hej träningskompisar,

Det är med stor sorg vi måste meddela att starten av alla pass där vuxna är involverade måste skjutas upp. Detta innefattar alla grupper med Hassegympa, alla grupper med MoveJoy samt alla Kraftpass. Alla andra aktiviteter kan vi starta upp som planerat med start den 1 mars.

Detta beror på att Svenska Gymnastikförbundet endast tillåter oss att vara 8 personer inklusive ledare på aktiviteter (oavsett hur stor yta vi befinner oss på) där vuxna deltar.

Vi inväntar nya restriktioner från myndigheter och vårt förbund och är beredda att starta upp med mycket kort varsel så snart vi tillåts göra det.

Om ni vill behålla er plats behöver ni inte göra något mer än att invänta ett nytt startdatum. Önskar ni att ta bort er anmälan och få er aktivitetsavgift och medlemsavgift återbetald mailar ni till svedala.gif@gmail.com så ordnar vi med återbetalning.

 

Med vänliga hälsningar

Svedala GIF

Vecka 9, den 1 mars finns vi i Svedalahallen igen
2021-02-04 13:39

Jippie, nu kan vi starta upp våra aktiviteter igen! Vecka 9, den 1 mars finns vi i Svedalahallen igen. Anmälan för er som var med oss under höstterminen 2020 är öppen mellan den 6/2 och den 13/2 därefter öppnar vi upp för alla nya medlemmar att anmäla sig från den 15/2.

Under vårterminen kommer vi inte att ta ut någon aktivitetsavgift på vår Kraftpass. Detta innebär att du kan träna hur mycket som helst på våra Kraftpass för endast 100 kr (medlemsavgift).

Extra årsmöte
2021-02-02 20:42

Styrelsen kallar till extra årsmöte den 28/2 kl 18.00. Mötet hålls i Svedalahallen på plan 2.

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..